مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/10/22

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر



 طرز تهیه مرغ سوخاری با فر,طرز درست كردن مرغ سوخاري

طرز درست كردن مرغ سوخاری در فر

 

مرغ سوخاری و بریان از آن دست غذاهایی است که همه ما با آن آشنا هستیم و گوشه کنار همه شهرهای ایران به فروش می رسد. لازم است حتماً دستور تهیه این غذای خوشمزه را بدانیم. اگر میل دارید مرغ بریان را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن و کیفیت مواد اولیه مطمئن باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ سوخاری داخل فر :

گوشت مرغ (سینه و ران) 1/5 کیلوگرم
 تخم مرغ 1 عدد
 شیر  3 قاشق غذاخوری
 کورن فلکس  1و1/4 پیمانه
 آویشن خرد شده 1 قاشق چایخوری 
پودر پاپریکا  نصف قاشق چایخوری
 نمک ¼ قاشق چایخوری 
 فلفل سیاه  1/8 قاشق چایخوری
کره یا مارگارین آب شده 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر :

برای طرز تهیه مرغ سوخاری با فر ابتدا در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. برای تهیه پودر سوخاری، کورن فلکس ها را خرد کنید و با آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره آب شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ و سپس داخل کورن فلکس قرار دهید.

 

سپس در یک تابه بزرگ و نسوز، مرغ ها را بچینید. باقی مانده مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید تا کاملا سوخاری و برشته شوند. مرغ سوخاری شما آماده است میتوانید با جعفری، گوجه و لیمو تزیین کنید.

 

طرز پخت مرغ سوخاری در فر

 

مواد لازم برای مرغ بریان خانگی در فر :

 مرغ یا جوجه کامل  1 عدد
 فلفل دلمه ای  1 عدد
کرفس با برگ و ساقه یک شاخه
 آبلیمو  1/2 پیمانه
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 
 زعفران دم کرده  به مقدار لازم
 سس قرمز  2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر :

ابتدا داخل شکم مرغ را به خوبی تمیز کنید و بشویید. سپس آبلیمو و روغن زیتون و زعفران و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. بعد به وسیله ی برس مقداری از مواد را روی مرغ و داخل آن بمالید. برای اینکه مرغ بریان شما طعم بیشتری بگیرد می توانید با کمک سرنگ مقداری از مواد را به مرغ تزریق کنید.

 

سپس سس قرمز را روی مرغ بمالید. داخل مرغ را از تکه های فلفل دلمه ای و کرفس پر کنید. مرغ را داخل سیخ جوجه گردان قرار دهید. پاهای مرغ را با کمک نخ دندان محکم ببندید تا هنگام پخت از هم باز نشود. سپس فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را داخل فر قرار بدهید.

 

هر 15 دقیقه در فر را باز کنید و از مواد آبلیمو بر روی مرغ بمالید تا طعم بهتر و بیشتری پیدا کند. برای اینکه مطمئن باشید مرغ شما پخته است با چنگالی روی آن بزنید اگر پخته باشد راحت فرو می رود. ولی حدود 2 تا 3 ساعت زمان برای پخت کامل مرغ لازم است. بسته به حرارت فر شما و سایز مرغ شما دارد. اگر مرغ شما طلایی و برشته نشد چند دقیقه شعله ی رویی آن را روشن کنید.

 

نکاتی برای طرز تهیه مرغ کنتاکی:

می توانید از شعله ی بالایی استفاده کنید زمان کمتری برای پخت نیاز دارد.

 

گردآوری: بخش آشپزی